SZIA * * * HELLO

Forma-1 , Foci EB , Úszás

Kategória: Gondolatok
Írta: BakFerri

Vasárnap két focimeccs és Forma-1 autóverseny is volt. Ezeket a mostanában közszolgálati televíziónak nevezett intézmény közvetítette. Arról is volt már vita, hogy ezek az események vajon a közszolgálati tv műsorára valóak-e, vagy talán másoknak kellene közvetíteni. Én speciel örülök a sportközvetítéseknek. Az ilyen színvonalú nemzetközi közvetítéseknél szerencsére már bevett szokás a HD minőségű kép. 

UEFA EURO 2012 Első nap

Kategória: Gondolatok
Írta: BakFerri

   Elöljáróban le kell szögeznem, hogy nem nagyon értek a focihoz. Vagyis ha abból indulok ki, hogy magyar vagyok és férfi akkor mégis csak értek, mert van egy olyan mondás, hogy Magyarországon mindenki ért a focihoz és a férfiak úgy általában is értenek a focihoz, úgyhogy ebből következően én mégis csak értek a focihoz... :)

   Megkezdődött a 2012 -es Lengyel - Ukrán közös rendezésű Foci Európa bajnokság ( EB 2012 / UEFA EURO 2012 ) 2012 június 8-án  Pénteken.  Az első napon 2 mérkőzés volt. Az első Varsóban / Warsaw / egy szép fedett stadionban, ahova nem esik be az eső, nem fúj a szél. A házigazda Lengyelek játszottak a Csehekkel. A végeredmény 1-1 lett ami utólag talán mind a két csapatnak csalódás. A Lengyelek nyerni szerettek volna mivel otthon játszanak, de szerintem a Görögök is nyerni akartak hiszen ez az Európa bajnokság... Meg is szerezték a vezetést a Lengyelek, a Görögöknél volt vitatott sárga lap, talán nem is egy ebből következően kiállítás és így Lengyel emberelőny. A görögök mégis kiegyenlítettek. Aztán egy váratlan Lengyel kapus kiállítás piros lappal. A megítélt tizenegyest a Lengyel cserekapus kivédte, vagy úgy is mondhatnám a Görög játékos rosszul lőtte. 

Szóval az első meccsen volt minden, vitatott sárga lap, piros lap, megadott és meg nem adott tizenegyes. Azaz sok bírói "ítélet", döntés.

 

A második meccs az Oroszország - Csehország mérkőzés volt. Ez a stadion nem volt fedett és természetesen a meccs előtt volt eső meg kicsit alatta is , így vizes volt a fű. Az Oroszok nagy iramot diktáltak. Nagy küzdelem volt a pályán. Ezen a meccsen azonban a játékvezető alig fújt a sípjába.

 

Szóval érdekes volt a kontraszt a két meccs játékvezetési stílusa között. Tudom, hogy mindenki egyéniség, de talán a játékvezetésnek egységesebbnek kellene lenni és következetesebbnek is. Tudom, hogy aki dolgozik az hibázik is , ráadásul emberek vagyunk, nem gépek de nem tartom szerencsésnek és igazságosnak sem, hogy ekkora különbségek vannak a bíráskodásban... 

Kattints a hirdetésre
Kattints ide

Copyright © 2004-2019 Ferri.hu - ... nem csak barátaimnak ... |  WebAdmin: Ferri.HU II Mail: msg@ferri.hu Tárhely és Domain hosting: 3 in 1 Hosting Bt.
Google PageRank kijelzo - Camelpark SEO mérések

Toplista.Elindulo.hu  ... egy sokadik toplista ...
Designed by Free Joomla Templates